Filme

#the wolf of wall street #trailer #gravity #trailer film #Don Jon #trailer reusit

Top 3 cele mai reusite trailere de film din 2013

Trailerul de promovare al unui film poate avea un impact considerabil asupra succesului de care se va bucura ulterior pelicula pe care o anunta. Un trailer cu un montaj reusit, captivant, starneste dorinta publicului de a descoperi toate secretele pe care le sugereaza, dar nu le dezvaluie. Iata trei asemenea trailere reusite care au atras audiente numeroase in cinematografele din lumea intreaga in 2013!

1. The Wolf of Wall Street

Faptul ca trailerul este considerat de numerosi critici de specialitate unul dintre cele mai reusite ale anului 2013, desi filmul pe care il promoveaza nu a ajuns inca in cinematografe, spune multe despre calitatea sa. "The Wolf of Wall Street" se anunta o pelicula de Oscar gratie cocktailului hipnotizant pe care il propune trailerul, pe muzica lui Kanye West, dar si a distributiei, care ii include pe Leonardo Di Caprio, Matthew McConaughey si Jonah Hill.

Premiera in Romania: 10 ianuarie 2014

2. Gravity

Unul dintre cele mai spectaculoase filme ale anului beneficiaza de un trailer pe masura. De fapt, cel care a reusit sa atraga impresionantul numar de cinefili in cinematografe este teaserul de mai jos, o colectie de imagini absolut superbe cu Terra, dar care are si meritul de a anunta momentele tensionate din film.

Acest teaser a mai fost urmat de altele trei, insa audienta a fost captivata inca de la primele imagini ale traierului initial, fapt care sugereaza intocmai valoarea peliculei semnate de Alfonso Cuaron.

"Gravity" mai ruleaza in prezent in cinematografe din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Ploiesti, Piatra Neamt si Botosani.

3. Don Jon

"Don Jon", primul film semnat de actorul Joseph Gordon-Levitt, beneficiaza si el de un trailer foarte reusit care, odata vizionat, ti se intipareste in memorie. Printre altele, trailerul puncteaza subtil felul in care pelicula va explora influenta pe care filmele porno si comediile romantice o au asupra asteptarilor nerealiste ale barbatilor, respectiv femeilor de la relatii. Iar bucata de rap, interpretata de Gordon-Levitt pe piesa "Good Vibrations" a lui Marky Mark and the Funky Bunch, este absolut delicioasa!



Sursa foto: squabblebox.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea