Filme

#tom hanks #filme #film animatie #film s.f. #electric city

Tom Hanks vorbeste despre filmul sau de animatie SF, Electric City

Tom Hanks a vorbit despre filmul sau de animatie SF, "Electric City" si despre personajul pe care il interpreteaza aici.

Tom Hanks in Electric City

"Electric City" este un serial de animatie pe care Tom Hanks l-a lansat in 2011. In cadrul filmului, Hanks este nu doar director executiv, dar si actor, el dand viata unuia dintre personaje cu vocea sa. Serialul infatiseaza o lume post-apocaliptica cu o tehnologie limitata. Personajul interpretat de Hanks se numeste Cleveland Carr, un om insarcinat cu mentinerea ordinii in oras.

Vorbind despre motivele crearii acestui serial de animatie, Tom Hanks a declarat pentru Yahoo Movies: "Fiecare are, intr-un fel sau altul, stari sufletesti negative ...in film sunt povesti pe care vreau sa le spun si care au ca tema ironia" a mai spus Hanks. Cu "Electric City", actorul spune "Am vrut sa creez un soi de poveste neagra a unei lumi neasteptate, care este opusa celei in care stim cu totii care sunt riscurile".

Foto: screencrush.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea