Filme

#tomb raider #desene animate #toy story #toy story 4 #animatie pixar

Tom Hanks: Se lucreaza la Toy Story 4

Actorul american Tom Hanks da sperante fanilor seriei “ Toy Story ”. Afla intr-un turneu de promovare a peliculei “ Larry Crowne ”, in care apare alaturi de class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/julia" title="julia">Julia Roberts, Tom Hanks a fost intrebat de reporterii BBC daca exista vreo sansa sa apara pe marile ecrane al patrulea film din seria “Toy Story”.

"Cred ca va exista (n.r.-un al patrulea film), da. Da, da. Cred ca lucreaza la el acum. ", a spus Hanks, cel care a imprumutat vocea personajului Woody din acasta serie.

Deocamdata, compania Pixar , cea care a realizat primele trei “Toy Story” nu a confirmat oficial informatia dezvaluita de Tom Hanks.

Toy Story 3 " (2010), cea mai recenta productie a seriei, este considerat cel mai profitabil film de animatie din istoria cinematografiei si totodata primul care a depasit pragul de un milard de dolari, bani obtinuti de pe urma incasarilor la nivel global. Pana in prezent, “Toy Story 3" a generat incasari de 1,063 miliarde de dolari.

Totodata, animatia Pixar a castigat in acest an doua trofee Oscar, pentru cel mai bun film animat si cea mai buna tema muzicala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea