Filme

#tom hanks #filme #top filme # filme tom hanks # top filme tom hanks

Tom Hanks: 4 filme pe care trebuie sa le vezi

Tom Hanks a avut intotdeauna parte de roluri exceptionale, in filme peste masura asteptarilor. Printre acestea se numara The Green Mile, The Ladykillers sau Road to Perdition.

1. The Green Mile

Tom Hanks interpreteaza in The Green Mile rolul unui supraveghetor din penitenciarul Cold Mountain. Aici erau adusi cei mai periculosi criminali, condamnati cu totii la moarte prin electrocutare. Paul Edgecomb (Tom Hakds) spune povestea lui John Coffey (Michael Clarke Dunkan), un prizonier masiv, condamnat pentru uciderea a doua fetite. Totusi, Paul isi da seama ca John este un barbat bland si naiv, care nu ar putea ucide nici macar o musca, desi infatisarea lui spune, din pacate, altceva.

2. Charlie Wilson’s War

Charlie Wilson’s War il prezinta pe Tom Hanks in rolul lui Charlie Wilson, un congresmen din Texas care se implica in cursul istoriei, intr-un mod inedit si original. Acesta are o minte ascutita si afiseaza patriotism si compasiune pentru cei slabi. Alaturi de Tom Hanks, joaca si Julia Robert, in rolul Joannei Herring, o comunista virulenta care incearca sa il sfatuiasca pe Charlie sa isi faca tot felul de aliante.


3. The Ladykillers

Un profesor din Sud (Tom Hanks) isi propune sa sape dupa o comoara cu bani, in casa unei negrese in varsta. Sub pretextul ca pregateste o formatie care sa cante, profesorul petrece tot mai mult timp in subsolul casei, acolo unde isi croieste drum care cazinoul care il va imbogati. Din pacate pentru profesor, desi ajunge in posesia banilor, acestia nu raman foarte mult in mainile sale. Toata suma de bani ajunge la batrana care l-a gazduit, iar aceasta decide sa ii doneze bisericii.

4. Road to Perdition

Michael Sullivan (Tom Hanks) este un ucigas platit de mafia irlandeza din Chicago, insa in momentul in care acesta ramane fara familie, hotaraste de place intr-o calatorie cu scopul de a se razbuna. Productia vrea sa aduca in prim plan relatiile complexe care se dezvolta adesea intre tati si fii, mai ales atunci cand circumstantele ii forteaza pe acestia sa se apropie.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea