Filme

#tom cruise #mission:impossible 4 #facebook #film

Tom Cruise "scapa" titlul noului film Mission: Impossible 4 pe Facebook

Tom Cruise isi pune fanii la curent cu titlul noului film din seria Mission: Impossible prin intermediul conturilor sale de Twitter si Facebook, scrie aceshowbiz.com.

S-a avonit de ceva vreme ca cel de-al 4-lea film al francizei ar putea avea un titlu nou care sa nu faca nicio referire la numele deja cunoscut al seriei.

Acum Tom Cruise s-ar putea sa fi dezvaluit titlul noului film intr-una din postarile sale pe Twitter si Facebook. Actorul a scris vineri: “Mission Impossible 4 Update: Skydance Productions & Paramount Pictures isi unesc fortele pentru The Mission !”

La acest status, Cruise a atasat si un link catre un articol despre cele doua companii care vor produce si finanata noul film.

Tom Cruise va intra din nou in pielea agentului Ethan Hunt , dar i se vor mai alatura Jeremy Renner (The Hurt Locker) si Paula Patton (Precious). Cruise va fi unul dintre producatori.

M: I 4 este regizat de Brad Bird si va avea premiera pe 16 decembrie 2011 .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea