Filme

#filme noi #tom cruise #filme #cei sapte magnifici #distributie film

Tom Cruise, rol intr-un remake "Cei sapte magnifici"?

Tom Cruise ar putea juca intr-un remake al clasicei productii western "Cei sapte magnifici/ The Magnificent Seven", regizat de John Sturges in 1960.

Proiectul, aflat in stadiul de pregatire, nu a anuntat numele scenaristului si al regizorului, dar Tom Cruise a sustinut de multe ori ca si-ar dori sa joace intr-un remake "Cei sapte magnifici".

Starul de la Hollywood are o perioada aglomerata, cu o multime de proiecte si roluri importante. Astfel, el va juca in pelicula "Oblivion" (Joseph Kosinki) si in filmul de actiune "Al You Need Is Kill" (Doug Liman).

In curand, Tom Cruise va putea fi vazut pe marile ecrane in adaptarea musicalului "Rock of Ages", care va fi lansat in aceasta vara.

Filmul original "Cei sapte magnifici"(1960), in care au jucat si Charles Bronson, a fost la randul lui un remake pentru "Cei sapte samurai/ Seven Samurai"(Akira Kurosawa).

Foto : screenrant.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea