Filme

#filme #festival film #looper #festivalul international de film de la toronto

Thrillerul SF "Looper" va deschide Festivalul International de Film de la Toronto 2012

Thrillerul SF "Looper", in regia lui Rian Johnson va deschide editia din acest an a Festivalului International de Film de la Toronto. Pelicula, care ii are in rolurile principale pe actorii Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt si Emily Blunt, va fi proiectata pe data de 6 septembrie.

Potrivit informatiilor dezvaluite de cei de la bbc.co.uk, Joseph Gordon-Levitt joaca rolul unui asasin care calatoreste in timp pentru a ucide o versiune mai matura a lui.

Alaturi de "Looper" vor mai avea premiera la Toronto si alte pelicule interesante, printre care "Cloud Atlas"(o adaptare cinematografica a romanului lui David Mitchell, in care joaca Hugh Grant si Halle Berry), "Argo" (drama cu Ben Affleck) sau ecranizarile unor opere clasice ("Marile sperante", "Anna Karenina", "Mult zgomot pentru nimic").

Festivalul International de Film de la Toronto, considerat un serios concurent al Festivalului de Film de la Venetia, a devenit cel mai important festival de film din America de Nord.

Foto: filmofilia.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea