Filme

#_eu-si-monstrul-meu-2007 #monstru #loch ness

The Water Horse - doar un film dragut de familie

Filmul The Water Horse, tradus in romana "Eu si Monstrul meu", este genul de poveste draguta si cu atat suspans cat sa placa atat copiilor, cat si adultilor. Mai exact, The Water Horse este un film de familie ce poate fi vazut la orice varsta.

Povestea se construieste in jurul unui baietel scotian pe nume Angus (Alex Etel) si a oului extrem de ciudat pe care acesta il gaseste intr-o dupa-amiaza. Fascinat si ingrozit de apa, in acelasi timp, Angus da peste un adevarat monstru de apa, cunoscut pe numele de Cal de Apa cu ajutorul caruia isi va multumi curiozitatea si isi va invinge frica de apa.

Bazat pe o poveste "probabil" adevarata, cea a celebrului monstru din Loch Ness , filmul ne poarta de-a lungul etapelor de dezvoltare pe care le trece monstrul alaturi de cel care si-a gasit in noul animal de casa cel mai bun prieten. Alaturi de noul sau prieten, timidul si introvertitul Angus reuseste sa isi depaseasca temerile si sa treaca mai usor peste perioada de razboi in care ne aflam si care i-a « furat » tatal prea tanar.

Filmul are parte, pe langa poveste, de o locatie incantatoare si de imagini foarte frumoase. Efectele speciale cu ajutorul carora monstrul de apa, al carui nume dat de Angus va fi Crusoe (pornind de la ideea de captiv pe o insula), devine o fiinta vie, jucausa si deloc inspaimantatoare sunt extrem de dinamice si deloc deranjante. Aproape ca nu se observa ca avem de-a face cu efecte speciale.

Pe langa povestea draguta si efectele speciale potrivite, va puteti bucura si de un scenariu inteligent cu un umor subtil si pentru un adult. Iar partea care il face si mai placut de vizionat este tocmai acel umor de care are parte. Nu avem de-a face cu un film efectiv pentru copii care sa plictiseasca un adult, avem de-a face cu un film complet ce poate fi vazut atat de adulti, cat si de copii.

In concluzie, The Water Horse este un film frumos, un film dinamic si cu un suspans inteligent al actiunii, un film amuzant si interesant, potrivi pentru orice varsta. Fie ca ai 12 ani, fie ca esti parinte, iti recomand sa petreci cateva clipe relaxante alaturi de Angus si monstrul din Loch Ness .

NOTA: 8/10



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea