Filme

#the social network #critici de film #film #londra #premii

The Social Network i-a cucerit si pe criticii de film din Londra

The Social Network , cel mai puternic concurent pana acum in cursa pentru premiile Oscar din 2011, este, se pare, si pe placul criticilor de film din Marea Britanie care au nominalizat pelicula la trofeele acordate de London Critics Circle.

The King’s Speech si . Cele doua productii au insa concurenti puternici la titlul de “ ” din partea unor pelicule precum Black Swan, The Kids Are All Right si Toy Story 3.

In ceea ce priveste categoriile la care sunt nominalizati actorii, britanicul Colin Firth (The King’s Speech) se va lupta cu Jesse Eisenberg (The Social Network) pentru premiul “actorul anului”. In aceeasi categorie au mai fost nominalizati Jeff Bridges ( True Grit ), Ryan Gosling (Blue Valentine) si Edgar Ramirez (Carlos).

Un alt film preferat de criticii de film londonezi este cea mai recenta drama semnata de . Filmul a strans si el 7 nominalizari , inclusiv la categoriile film, regizor, actrita si actor in rol principal.

Gala premiilor London Critics Circle va avea loc pe 10 februarie la Londra. Lista completa nominalizarilor poate fi vizualizata AICI.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea