Filme

#cinematografe romanesti #filme noi #filme #johnny depp #the rum diary #distributie film #premiera film

The Rum Diary, din 25 noiembrie in cinematografele din Romania

" ", noul film in care joaca Johnny Depp, va avea premiera in Romania pe data de 25 noiembrie.

Actiunea filmului regizat de Bruce Robinson se petrece in anul 1960, in . Scriitorul Paul Kemp (Depp) accepta o slujba la un ziar de mana a doua din San Juan. Kemp se imprieteneste cu un coleg, Sala (Michael Rispoli), care il introduce in atmosfera locului. Cei doi vor ajunge sa locuiasca si impreuna.

Pentru unul din articolele pe care le are de scris Kemp face cunostinta cu Hal Anderson ( Aaron Eckhart ), un om de afaceri putred de bogat. Acesta care il invita la luxoasa sa vila de pe malul marii, unde Kemp o cunoaste pe superba logodnica a acestuia, Chenault ( ). Atras acum de frumusetea acesteia, Kemp accepta sa se intoarca pe domeniul lui Sanderson pentru ca acesta, impreuna cu asociatii lui, sa-i faca o propunere de afacere de nerefuzat. Acestia planuiesc sa construiasca hoteluri si pe o insula invecinata, si au nevoie de Kemp ca sa scrie brosura de prezentare a proiectului, dar si sa "planteze" articole laudative in presa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea