Filme

#_the-mummy-tomb-of-the-dragon-emperor-2008 #cronica #fantastic #comedie #brendan fraser #the mummy #mumia 3

The Mummy 3 - acelasi film, alta mumie

( ( indeaproape si prinse cu o viteza mare, asa ca publicul nu poate aprecia cu adevarat valoarea miscarilor lor.

impreuna cu armata sa de teracota - intr-o cursa care se intinde din catacombele Chinei Antice pana pe piscurile friguroase ale muntilor Himalaya .

Rick nu este singur in aceasta lupta. Ii are alaturi pe fiul sau Alex, sotia sa Evelyn si fratele acesteia, neindemanaticul Jonathan.

Farama de adevar

Filmul ca baza un fapt real. Acela ca imparatul Qin Shi Huang (245 i.Hr-221 I.Hr) a fost cel mai important conducator al Dinastiei Qin. Tot el este cel dupa care statul Chinez si-a primit numele. Imparatul Qin este cunoscut si datorita celor 10.000 de soldati de teracota pe care i-a ingropat in mormantul sau.

Sfarsitul filmului ne lasa impresia ca va exista si o a patra parte a seriei, atunci cand fratele Evelynei pleaca in Peru cu gandul sa scape de mumii, dar ce nu stie el si ce ne este explicat printr-un scurt paragraf – in Peru mumiile nu sunt o raritate.

Concluzia

este filmul ideal.

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea