Filme

# pierduta #the lost #pelicula #dana rogoz #film

The Lost (Pierduta) - un film cu Dana Rogoz. Unde il poti urmari

In plina pandemie, Dana Rogoz uimeste cu un nou rol intr-o pelicula ce promite sa te tina cu sufletul al gura pana in ultimul minut.

Filmul The Lost (Pierduta) a fost lansat pe 15 ianuarie si este disponibil pe platformele de streaming online precum: Amazon Prime, Apple TV, Google Play si Vimeo, la cerere.

Synopsis:

Detectivii investigheaza disparitia unei tinere care dispare de acasa in timpul unei petreceri de aniversare in familie. Pe masura ce detectivii pun cap la cap evenimentele din acea noapte fatidica, descopera ca exista mai multe necunoscute in poveste decat au realizat la inceput. O matrice complexa de trafic de copii, abuz si chiar crima incepe sa se materializeze, iar unul dintre detectivi sfarseste prin a fi periculos de mult implicat in acest caz.

The Lost, inspirat dintr-un caz real

“Filmul este inspirat de cazul Madeline McCann, care a fost si inca este unul dintre cele mai controversate cazuri de rapire din toate timpurile. Cazul a creat o dihotomie globala intre oamenii care cred ca parintii au fost cumva implicati in acest caz si cei care nu ar concepe niciodata asa ceva. Am vrut sa creez acea dihotomie in cadrul unui film, sa impart opinia publicului in acelasi mod in care societatea s-a impartit atunci. In momentul in care se trateaza subiecte precum traficul de copii, exista intotdeauna diviziuni si opinii pasionale.

Am inceput sa fac filme despre acest subiect in 2013 pentru a creste gradul de constientizare cu privire la acceste pericole, dar in acest moment constientizarea este ridicata cu hashtag-uri precum “salvati copiii”, care au devenit extrem de populare online, ceea ce este minunat pentru constientizarea pericolului. In acelasi timp insa acest subiect a devenit unul politic pentru anumite grupuri. Cu toate acestea, traficul de copii este un lucru care se intampla si se intampla chiar sub nasul nostru”, declara  Peter Stylianou, directorul, scenaristul si producatorul peliculei.

In Regatul Unit, se estimeaza ca 112.853 de copii sunt dati disparuti in fiecare an, iar dintre acestia, aproximativ 3% dispar chiar din casele lor. Filmul este o poveste despre unul dintre acesti copii. Acesti 3%.

Pelicula The Lost (Pierduta) a fost filmata cu buget mic, de mai putin de 30.000 de euro. Filmarile au avut loc intr-o singura casa din Surrey, Anglia. O distributie si o echipa mica au dat tot ce au putut pentru a filma peste 125 de scene in doar 9 zile. 

Dana Rogoz

Dana Rogoz este actrita de film si televiziune, designer, personalitate publica si prezentatoare de televiziune.

La varsta de trei ani a intrat in grupul Minisong, sub conducerea lui Ioan Luchian Mihalea. A urmat un an la Teatrul Evreiesc de Stat, unde canta si unde a descoperit-o Cristi Rotaru, cel care a adus-o la TVR. Actrita a debutat la varsta de numai patru ani, cand facea primul ei turneu, si cand avea sa inceapa sa joace la TVR.

La noua ani juca rolul Abramburicai in serialul TV Abracadabra difuzat de TVR. In anul 2003 a interpretat rolul Ioanei in filmul Dulcea sauna a mortii, in regia lui Andrei Blaier. In perioada 2002-2007 a jucat in serialul La Bloc, difuzat de Pro TV.

In anul 2007 a fost membru al juriului la concursul Dansez pentru tine (Bailando por un sueno) din Mexic.

In anul 2008 a inceput sa joace rolul lui Ingrid in serialul Ingerasii, difuzat pe canalul „Acasa”.

Din anul 2009 joaca in serialul de comedie State de Romania, in rolul fetei primarului, Andreea Popeanga.

Actrita s-a facut recunoscuta si in filme precum Zero Therom (2011) si Mo (2019).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea