Filme

#_ultima-sansa-2006

The Last Time – poveste cu final neasteptat

Ted ( Michael Keaton ) este stapan pe ceea ce face si e cel mai bun de la departamentul de vanzari al companiei Bindview pana cand … o pacoste de ucenic , Jaime ( Brendan Fraser ), un provincial stresat incepe sa-i faca zile fripte.

Incapabil sa faca vreo vanzare, Jamie cade intr-o depresie nu inainte de a-i face lui Ted cunostinta cu Belisa ( Amber Valletta ), logodnica lui. O blonda cumintica, exasperata si ea de depresiile lui Jamie, Belisa nu mai poate indura si incepe sa se distreze cu Ted. Chinuiti de remuscari dupa o noapte de amor chiar sub nasul lui Jamie, Ted si Belisa decid sa nu mai repete “greseala” dar instinctul le sopteste altceva.

Si asa cei doi isi fac de cap in timp ce Jamie, din ce in ce mai distrus, rateaza toate vanzarile si este concediat. Trist, vi se rupe inima, nu? Ei bine, cu cat va intristati mai tare cu atat veti fi mai surprinsi cand sistemul de valori se va inversa asa ca daca va plac filmele cu final neasteptat, va recomand cu caldura The Last Time (Ultima sansa)

O comedie amara cu un final surprinzator si actori de exceptie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea