Filme

#filme noi #filme #george clooney #the ides of march #distributie film #cinematografe romanesti

The Ides of March, din 27 ianuarie si in cinematografele din Romania

" The Ides of March ", noul film in care apare George Clooney , va rula si in cinematografele romanesti incepand cu data de 27 ianuarie 2012.

In frenezia ultimelor zile din campania de nominalizare pentru presedintie, un secretar de presa (Ryan Gosling) al unui candidat (George Clooney), aflat la prima lui cursa electorala se trezeste prins intr-o serie de masinatiuni, tradari si scandaluri care pun in pericol sansele politicianului de a castiga.

Alaturi de Clooney si Gosling, in film mai apar Philip Seymour Hoffman si Paul Giamatti .

Regia lui "The Ides of March" este semnata de George Clooney, actorul participand totodata si la elaborarea scenariului.

In alta ordine de idei, " The Descendants ", o alta productie in care a apre Clooney, a primit zilele trecute nu mai putin de cinci nominalizari la Oscar: "Best Achievement in Directing", "Best Achievement in Editing", "Best Motion Picture of the Year", "Best Performance by an Actor in a Leading Role", "Best Writing, Screenplay Based on Material Previously Produced or Published".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea