Filme

#filme noi #the hunger games #premiera film # teaser film #teaser the hunger games

"The Hunger Games" - vezi primul teaser video

Primul teaser video al filmului "The Hunger Games" a avut premiera duminica seara, in timpul galei MTV Video Music Awards.

Imaginile, cu o durata de un minut, o prezinta pe Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), alergand printr-o padure in incercarea ei de a scapa de "jocurile sangeroase ".

"the hunger games" este o ecranizare a best seller-ului cu acelasi nume, scris de Suzzane Collins.

Filmul prezinta povestea unei tinere de 16 ani, Katniss, care traieste impreuna cu mama si cu sora ei intr-un district extrem de sarac, Panem. Anual, in regiune se organizeaza niste concursuri sangeroase, numite "The Hunger Games" (n.r. "Jocurile Foamei").

Sora lui Katniss este aleasa la intamplare sa participe la jocurile foamei, insa Katniss va face tot posibilul sa-i ia locul, pentru a o proteja.

Din distributia filmului "The Hunger Games" mai fac parte Liam Hemsworth, care il va interpreta pe Gale, Josh Hutcherson , Elizabeth Banks, Woody Harrelson, Lenny Kravitz si Stanley Tucci .

Productia, regizata de Gary Ross, va avea premiera in Statele Unite pe 23 martie 2012.

"The Hunger Games" teaser video



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea