Filme

#_the-house-bunny-2008 #cronica #primele ecouri #comedie #playboy #hugh hefner #scary movie #the house bunny #anna faris

The House Bunny - primele ecouri

Dupa 9 ani in care a fost vedeta incontestabila a grupului de iepurasi Playboy, grup care locuieste in vila luxoasa a miliardarului Hugh Hefner , ducand o viata indestulata si lipsita de griji, Shelley Darlington este exclusa din casa de catre o adversara, pentru a face loc altor frumuseti mai tinere si mai atragatoare.

Ramasa pe drumuri, fara nici un ban, fara un loc de munca stabil si fara un scop precis in viata, Shelley are norocul de a le intalni pe cele 7 membre ale comunitatii Zeta Alpha Zeta din Los Angeles, care se afla de asemenea intr-un mare impas, fiind pe punctul de a-si pierde casa in favoarea unei intrigante grupari rivale.

Pentru a-si pastra locuinta, cele 7 fete inteligente si haioase, dar foarte stangace, au nevoie de calitatile si de experienta lui Shelley, care le invata tot ce stie despre secretele artei machiajului, despre modul in care ar trebui sa isi aleaga vestimentatia potrivita si mai ales despre ceea ce considera ea ca doreste de la o femeie sexul opus.

Primele reactii

Criticii au remarcat talentul Annei Faris si au apreciat stilul acesteia, insa acest fapt nu a putut salva comedia de a ramane la un nivel mediu . Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane din Romania incepand cu 24 octombrie.

Contra

New York Post: Acest film este mai mult un "one woman show" (Anna Faris), iar regizorul Fred Wolf nici macar nu se chinuie sa o ajute (Lou Lumenick)

San Francisco Chronicle: Scenariul este mai mult decat previzibil . Daca ati vazut Blonda de la Drept si Razbunarea Tocilarilor inseamna ca ati vazut si The House Bunny (Peter Hartlaub)

Philadelphia Inquirer: Acest film se prabuseste de atatea ori incat nici macar trei "iepurasi" ca Faris nu l-ar putea ridica (Carrie Rickey)

Boston Globe: The House Bunny este un film lenes, prea obosit ca sa ia o decizie in privinta asta si ramane aiurit mult timp pana isi da seama ca trebuie sa fie si amuzant (Wesley Morris)

Toronto Star: Poate ca acest film va fi pe placul baietilor, dar sunt sigur ca sunt si cinefili de ambele sexe care vor sa o vada pe Anna Faris intr-o pelicula decenta pe marile ecrane (Linda Barnard)

New York Daily News: Cineva sa o salveze pe Faris din aceasta comedie ridicola (Joe Neumaier)

Pro

Hollywood Reporter: Performanta Annei Faris mentine aceasta comedie in picioare (Michael Rechtshaffen)

Variety: The House Bunny este o comedie vesela si reusita, mai ales datorita iepurasului principal (John Anderson)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer The House Bunny

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea