Filme

#the hobbit #box office american #record #box office

"The Hobbit" stabileste un record in box-office-ul american

"The Hobbit: An Unexpected Journey", prima parte a trilogiei "The Hobbit", inspirata din scrierile lui J.R.R. Tolkien, a stabilit un nou record in box-office-ul nord-american. Cu incasari de 84,7 milioane de dolari, "The Hobbit" a devenit filmul cu cele mai bune incasari intr-un weekend al lunii decembrie.

Actiunea din "The Hobbit: An Unexpected Journey" are loc inainte de cea din populara trilogie "Lord of the Rings" si infatiseaza aventurile lui Bilbo Baggins si prima intalnire a lui cu deja celebrul Gollum.

Pe urmatoarea pozitie se afla "Rise of the Guardians", lungmetraj care reuneste personaje precum Mos Craciun, Zana Maseluta si Iepurasul de Paste. Productia a generat venituri de 7,4 milioane de dolari.

"Lincoln", filmul care prezinta lupta presedintelui american Abraham Lincoln pentru abolirea sclaviei, ocupa cea de-a treia pozitie a clasamentului, cu incasari de 7,2 milioane de dolari.

Sursa foto: Warner Bros Pictures

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea