Filme

#tyler perry #cronica #primele ecouri #comedie #_the-family-that-preys-2008

The Family That Preys - primele ecouri

Charlotte Cartwright (Kathy Bates) si Alice Pratt (Alfre Woodard) sunt cele mai bune prietene de foarte multi ani chiar daca fac parte din clase sociale diferite. Prima este bogata, mondena si se invarte prin cele mai selecte cercuri, in vreme ce cea de-a doua provine din randurile clasei muncitoare, avand insa idealuri inalte.

Viata celor doua femei se complica foarte mult, iar familiile lor risca sa se dezintregreze. Totul incepe din momentul in care Andrea (Sanaa Lathan), fiica egoista a lui Alice, incepe sa isi insele proaspatul, fidelul si increzatorul sot pe nume Chris (Rockmond Dunbar). Aceasta se implica intr-o aventura pasionala si fiebinte cu seful ei William (Cole Hauser), care se intampla sa fie tocmai fiul lui Charlotte..

Primele reactii

Criticii spun ca The Family that Preys nu se aseamana cu celelate productii de familie de pana acum. Acest film tinteste spre inima publicului cu scene de loialitate , moralitate si iubire.

Pro

Hollywood Reporter: Este greu sa rezisti unui astfel de film, care amesteca foarte bine umorul serialelor de televiziune cu predicile induiosatoare (Stephen Farber)

Newsday: Diversitatea personajelor si intriga complicata sunt lucrurile care dau viata acestei comedii minunate (Rafer Guzman)

Los Angeles Times: Filmul incepe sa fie amuzant din momentul in care Alfre Woodard si Kathy Bates pornesc intr-o calatorie a la Thelma & Louise (Bob Baker)

Philadelphia Inquirer: Cu siguranta acest film este unul de moda veche. The Family That Preys te duce cu gandul la minunatele melodrame ale anilor '50 (Carrie Rickey)

Washington Post: Tyler Perry a facut un lucru bun ca a adus-o pe Alfre Woodard in distributia filmului. Actrita nu face parte din categoria stelelor apuse (Neely Tucker)

Variety: Ca de obicei, moralitatea domina: credinta si familia sun cheile virtutii, in timp ce pofta si lacomia sunt aspru pedepsite (Peter Debruge)

Contra

Boston Globe: Filmul pare a fi format din ultimele patru episoade ale unui serial (Ty Burr)

Entertainment Weekly: Ca de obicei, ticalosii sunt foarte rai, iar baietii buni sunt foarte nobili. Ce-i nou in asta?

Trailer The Family That Preys

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea