Filme

#odeon #lansare #the book thief #hotul de carti

The book thief - Hotul de carti (2014), in cinema din 28 februarie

The book thief - Hotul de carti (2014), in cinema din 28 februarie

Regia: Brian Percival
Distributia: Geoffrey Rush, Emily Watson, Sophie Nelisse
Lansare Romania: 28 februarie 2014
Distribuitor: Odeon

Ecranizarea unui roman de mare succes, "Hotul de carti" spune povestea datatoare de inspiratie a unei fete pline de viata si curajoase, pe nume Liesel, care transforma vietile tuturor celor din jurul ei când este trimisa sa locuiasca la o familie adoptiva, in Germania celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Pentru Liesel, puterea cuvintelor si a imaginatiei devine un mijloc de a evada din vâltoarea evenimentelor de care sunt inghititi ea si toti oamenii pe care ii cunoaste si pe care ii iubeste, ba chiar un mijloc de a gasi bucurie. Ea este inima si sufletul povestii din "Hotul de carti".

De altfel, inima si sufletul, precum si triumful si perseverenta, sunt motoarele filmului, care este bogat in teme si personaje in care se va regasi fiecare generatie. O ilustrare emotionanta a capacitatii spiritului uman de a face fata vicisitudinilor, aceasta poveste optimista infatiseaza contrastul dintre inocenta (intruchipata de Liesel) si tirania omniprezenta care a marcat epoca respectiva si patria ei.

Din 28 februarie, doar in cinematografe!

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele