Filme

#the amazing spider-man #box office sua #debut

"The Amazing Spider-Man" a debutat pe primul loc in box-office-ul nord-american

Cea mai recenta productie din seria "Spider-Man", "The Amazing Spider-Man" a debutat pe primul loc in box-office-ul nord-american, obtinand incasari de 65 de milioane de dolari, in acest weekend.

Filmul, regizat de Andrew Garfield prezinta aventurile personajului Peter Parker, interpretat prima data de Andrew Garfield, plecat pe urmele parintilor sai disparuti.

Pe pozitia a doua in box-office-ul american, din acest sfarsit de saptamana, s-a clasat comedia "Ted", ale carei personaje principale sunt actorul Mark Walhberg si un urs de plus. Incasarile acestei productii au ajuns la suma de 32,6 milioane de dolari.

"Brave" este cel de-al treilea film situat in topul vanzarilor din acest weekend, cu incasari de 20,2 milioane de dolari. Filmul prezinta aventurile printesei scotiene Merida, o fata temperamentala care se opune tradititiilor din familia sa.

Noul film regizat de Woody Allen, "Din dragoste pentru Roma" incheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari incasari din cinematografele nord-americane, dupa ca a avut incasari de 3,5 milioane de dolari.


Sursa foto: notorietyinc.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea