Filme

#thriller #cinema #premiera #matt damon #emily blunt #the adjustment bureau

The Adjustment Bureau, din 11 martie si in cinematografele din Romania

Thrillerul The Adjustment Bureau , care in prezent se afla pe locul doi in box office-ul american, va rula si in Romania incepand cu data de 11 martie.

Matt Damon joaca in The Adjustment Bureau rolul ambitiosului politician David Norris care, tocmai cand e pe cale sa castige un fotoliu in Senatul Statelor Unite , o intalneste pe frumoasa Elise Sellas (Emily Blunt), o balerina de care se indragosteste pana peste cap.

Pentru ca i se ofera sansa sa arunce o privire in propriul sau viitor, David intelege ca ceea ce vede acolo nu e deloc ceea ce-si doreste. El se hotaraste  sa mearga impotriva destinului. Pentru aceasta, insa, va avea de luptat cu niste agenti misteriosi care incearca sa-l desparta de femeia cu care vrea sa ramana pana la adanci batraneti.

The Adjustment Bureau este scris si regizat de George Nolfi (scenarist al blockbusterului Ocean’s Twelve) si se bazeaza pe o povestire scurta apartinand lui Philip K. Dick (“Total Recall,” “ Minority Report ” si “ Blade Runner ”).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea