Filme

#that awkward moment #acel moment penibil

That awkward moment - Acel moment penibil (2014), in cinema din 28 februarie

That awkward moment - Acel moment penibil (2014), in cinema din 28 februarie

Regia: Tom Gormican
Distributia: Imogen Poots, Michael B. Jordan, Miles Teller, Zac Efron
Lansare Romania: 28 februarie 2014
Distribuitor: Intercomfilm Distribution

Zac Efron, Michael B. Jordan si Miles Teller joaca in aceasta comedie despre trei prieteni buni care se gasesc intr-un moment critic – un moment prin care am trecut cu totii si in care trebuie sa luam o decizie si ne intrebam: “Asadar…unde duce relatia asta?”

Jason (Zac Efron) si Daniel (Miles Teller) se afla la New Zork City, unde duc o viata usoara de burlaci, atunci cand cel mai bun prieten al lor, Mikey (Michael B. Jordan) afla ca sotia lui vrea sa divorteze. Pentru a-l sustine moral, cei trei vechi prieteni jura ca nu se vor mai implica sentimental niciodata si ca vor ramane impreuna, dar burlaci. Planurile lor insa sunt aruncate in aer cand Mikey incepe pe nepusa masa sa se intalneasca cu “fosta”, iar Jason si Daniel se indragostesc subit. in curand, fiecare dintre ei ajunge la punctul crucial, in care survine “asadar…” , cuvantul cel mai temut din limba engleza.

Scris si regizat de catre Tom Gormican (Movie 43), filmul Acel moment penibil ne vorbeste despre vulnerabilitatea si obstacolele pe care trebuie sa le surmonteze relatiile de dragoste in ziua de azi - lucruri dezvaluite prin prisma celor trei prieteni. in film joaca Zac Efron (The Paperboy, High School Musical), Miles Teller (The Spectacular Now, 21 & Over), Michael B. Jordan (Fruitvale Station, Chronicle), Imogen Poots (Filth, Fright Night), Mackenzie Davis (Breathe In, Smashed) si Jessica Lucas.

Din 28 februarie doar in CINEMA!

ADVERTORIAL

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele