Filme

#the three musketeers #coloana sonora #soundtrack #cei trei muschetari #take that #tema muzicala film

Tema muzicala din „Cei trei muschetari”, semnata de Take That

Grupul Take That au anuntat ca noul single, intitulat "When We Were Young", a fost desemnat tema muzicala a filmului "The Three Musketeers", un thriller de aventuri regizat in 3D.

Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen si Robbie Williams s-au inspirat pentru a compune aceasta balada dintr-o proiectie privata a filmului, la Los Angeles, la care a fost prezent si regizorul peliculei, Paul W.S. Anderson.

"Filmul este atat de bogat din punct de vedere vizual, iar principala provocare pentru noi a fost sa compunem o muzica pe masura. Ne-am intors la chitara, pian si structura muzicala conventionala pentru a reusi acest lucru. Totodata, muschetarii ne aduc aminte de noi insine", a declarat Gary Barlow, potrivit femalefirst.co.uk.

Filmul "the three musketeers" are o distributie internationala impresionanta: Orlando Bloom, Christoph Waltz, Milla Jovovich, Logan Lerman, Matthew Macfadyen , Ray Stevenson, Luke Evans, Mads Mikkelsen , Gabriella Wilde, James Corden, Juno Temple si Freddie Fox.

Inspirat din celebrul roman scris de Alexandre Dumas, filmul are la baza un scenariu scris de Alex Litvak si Andrew Davies, este regizat de Paul W.S. Anderson si produs de Constantin Film/ Impact Pictures.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea