Filme

#stea pe walk of fame #hollywood walk of fame #bulevardul celebritatilor #tamara buciuceanu-botez

Tamara Buciuceanu-Botez, inclusa in Walk Of Fame alaturi de alti mari actori

In semn de recunoastere pentru intreaga sa cariera, va primi o stea pe din Bucuresti - Walk Of Fame .

se alatura, astfel, altor mai personalitati ale filmului romanesc incluse in Walk Of Fame: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea, Maia Morgenstern si Alexandru Tocilescu.

Pe 10 august, Tamara Buciuceanu-Botez a implinit varsta de 82 de ani. In cadrul evenimentului de includere pe , indragita actrita va primi si o stea de aur oferita de o casa de bijuterii, informeaza Mediafax.

Proiectul "Walk of ", situat in Piata Timpului din centrul Bucurestiului, este dedicat "valorilor artistice ale teatrului si filmului romanesc".

Din toamna, Tamara Buciuceanu -Botez va putea fi vazuta la Teatrul Bulandra din Capitala, in spectacolul "Mamouret", dupa Jean Sarment, in regia lui Dinu Cernescu, avand rolul titular, precum si in "Insemnarile unui necunoscut", dupa F. M. Dostoievski, un spectacol de Alexandru Darie , in care are rolul Generalesei.

Foto: baricada.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea