Filme

#sammy #3d #animatie #film #copii

Sute de copii la lansarea animatiei Aventurile lui Sammy 3D

Aventurile lui Sammy 3D, filmul de animatie care dezvaluie fascinanta lume de sub ape, a adunat vineri seara in cinematograful Movieplex sute de copii dornici sa plece alaturi de simpaticele personaje intr-o aventura virtuala prin oceanele Terrei.

Invitatii speciali ai evenimentului au fost copiii de la un orfelinat din Bucuresti, care au urcat pe scena impreuna cu cei trei animatori si au dat startul la cantece si dans. In cateva momente,  copiii prezenti la eveniment au invadat scena, facand deliciul tuturor spectatorilor si reusind sa ridice in picioare pe toti participantii din sala. Alaturi de acestia, s-au bucurat de spectacol si vedete indragite din lumea divertismentului, sosite impreuna cu copiii lor: Alina Chivulescu, Ioana Ginghina, Ioana Picos si Elvira Deatcu.

Eroul principal al filmului, Sammy, este cel mai curajos dintre semenii sai. Asa cum se intampla cu toate broscutele proaspat iesite din ou, Sammy trebuie sa isi inceapa calatoria initiatica prin oceanele nemarginite ale Terrei. Drumul pana la apa este impanzit de pericole, dar odata ajuns in valuri, o serie de intamplari amuzante il poarta intr-o adevarata aventura in jurul lumii. Filmat in intregime in 3D, filmul a oferit tuturor celor prezenti o experienta unica, imbinand perfectiunea imaginii cu personaje adorabile si o poveste minunata, plina de umor.

MediaPro Distribution
a dorit sa le faca si alte surprize celor mici, astfel ca, pe langa momentele distractive organizate special pentru ei, la finalul evenimentului  toti au fost premiati cu diplome Micul Ecologist si afise cu Aventurile lui Sammy 3D.

Copiii de la centrul social, cei mai activi si mai entuziasti participanti, au primit multe cadouri: broscute Sammy de plus, jocuri creative si educative si tot felul de jucarii. De asemenea, copii din 7 scoli si gradinite - Scoala 192, Scoala 190, Liceul Greco Catolic, Gradinita Micul Print, Gradinita Micul Einstein si  Gradinita Strop de Roua - au realizat proiecte creative pe teme ecologice, din materiale reciclabile. Toate creatiile lor au fost expuse la eveniment pentru ca toata lumea sa le vada, iar la final, au fost daruite din inima copiilor orfani.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea