Filme

#star wars #serie #relansare #3d #2012

Star Wars - relansat in 3D din 2012

Producatorii americani vor probabil sa se asigure ca niciun blockbuster nu va ramane neconvertit in 3D, asa ca au anuntat ca si seria Star Wars va primi acest tratament si va fi relansata incepand cu 2012 .

Cele sase filme ale seriei lui George Lucas vor fi convertite in 3D si apoi relansate in ordine cronologica, incepand cu pelicula din 1999, The Phantom Menace, si terminand cu cea din 1983, Return of the Jedi .

The Phantom Menace 3D va ajunge pe ecrane in 2012, insa deocamdata nu se stie cand vor fi lansate si celelalte filme din serie, avand in vedere ca trecerea din 2D in 3D a unui film ia aproape un an de zile, potrivit The Hollywood Reporter.

“Procesul este de amploare si vrem sa ne asiguram ca fiecare film are parte de toata atentia. Asa ca acum nu putem vorbi despre lansarile celorlalte filme ale seriei”, a spus reprezentanta studiourilor Lucasfilm, Lynne Hale.

Convertirea filmelor va fi supervizata chiar de George Lucas, care a recunoscut ca succesul lui Avatar l-a incurajat sa demareze acest proiect, anuntat inca din 2008.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea