Filme

#filme noi #filme #robert de niro #sylvester stallone #distributie film #grudge match

Stallone si De Niro ar putea juca intr-un film despre lumea boxului

Sylvester Stallone si Robert De Niro se afla in negocieri avansate cu producatorii lui "Grudge Match", o comedie despre lumea boxului profesionisti.

Pelicula prezinta povestea a doi boxeri retrasi din activitate, care se hotarasc sa revina in ring pentru un ultim meci.

"Grudge Match" va fi regizat de Peter Segel, iar scenariul va fi scris de Doug Ellin, creatorul serialului de televiziune "Anturaj".

Filmarile la aceasta productie vor debuta in primele ale anului viitor. Oficialii studiourilor Warner Bros. spera ca "Grudge Match" sa apara pe piata in 2014.

Sylvester Stallone este obisnuit cu universul boxului, actorul devenit celebru datorita rolului pugilistului Rocky Balboa din seria "Rocky".

Si Robert De Niro a avut parte de un rol de boxer. Pentru partitura lui Jake LaMotta din "Raging Bull", De Niro a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea