Filme

#spartacus #kirk douglas #remake #spartacus: gods of arena

Spartacus se intoarce

Spartacus va fi ecranizat din nou, de aceasta data dupa un scenariu realizat de Michael B Gordon, cel care l-a scris si pe cel al filmului "300-Eroii de la Termopile". Productia nu se vrea absolut vreoun remake al celei clasice ci o replica moderna si mai putin fictionalizata a povestei sclavului revolutionar.

Producatorii Graham King si Tim Headington considera de cuviinta ca pelicula „Spartacus" din 1960 a regizorului Stanley Kubrick merita o replica moderna, tinand cont ca filmul in care Kirk Douglas a detinut rolul principal era bazat pe romanul omonim scris de Howard Fast, potrivit evz.ro.

Productia nu se vrea absolut deloc vreun remake al celei clasice care il infatisa pe Laurence Olivier in rolul lui Crassus.

King si Headington pretind ca isi doresc o ecranizare in conformitate cu adevarul istoric si tin cu tot dinadinsul sa le dea o lectie chiar si celor doua mini-serii difuzate pe postul TV Starz, „ Spartacus: Blood and Sand /Spartacus: Nisip insangerat" si " Spartacus: Gods of Arena / Spartacus: Zeii Arenei", care se pare ca nici ele nu sunt demne de a il intruchipa cu adevarat pe cel ce se nascuse un om liber.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea