Filme

Somewhere, regizat de Sofia Coppola, a castigat Leul de Aur la Festivalul de la Venetia

Regizoarea Sofia Coppola a castigat sambata, 11 septembrie, Leul de Aur la gala festivalul de film de la venetia cu povestea relatiei dintre un actor vedeta si fiica sa instrainata.

Somewhere ii are in rolurile principale pe Stephen Dorff si Elle Fanning si, se pare, a fost inspirat chiar de relatia regizoarei cu faimosul sau tata, Francis Ford Coppola.

La primirea premiului Sofia Coppola a multumit tatalui sau pentru ca a invatat-o tot ce stie despre filme. Leul de Aur i-a fost inmanat regizoarei de Quentin Tarantino, presedintele juriului si totodata fostul ei iubit, care a declarat ca decizia a fost unanima.

“Am fost fermecati de acest film de la prima vizionare. Inca de atunci ne-a castigat inimile, mintile si afectiunea noastra”, a declarat Tarantino.

Vincent Gallo a castigat premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea unui taliban american in Essential Killing, in timp ce Mila Kunis a primit premiul Marcello Mastroiani pentru rolul balerinei rivale din thriller-ul Black Swan. Premiul pentru regie a mers la spaniolul Alex de la Iglesia pentru filmul horror The Last Circus.

Urmareste mai jos trailerul filmului Somewhere care a castigat Leul de Aur la Festivalul de film de la Venetia din acest an:
 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea