Filme

# snow white and the huntsman #film #trilogie #kristen stewart #alba ca zapada si cei 7 pitici

‘Snow White And The Huntsman’ va fi o trilogie

Joe Roth , producatorul peliculei “ Snow White And The Huntsman ”, noua adaptare cinenatografica a celebrului basm “ Alba ca Zapada si cei 7 pitici ”, a dezvaluit faptul ca filmul va face parte dintr-o trilogie, scrie totalfim.com.

"Povestea se va incheia, insa unele intrebari legate de personajele cheie vor necesita dezvoltarea acesteia", a tinut sa mentioneze Roth.

In Snow White And The Huntsman" vom avea parte o Alba ca Zapada total diferita de cea pe care o stim cu totii, ne promite Joe Roth. "Va intruchipa o fata inocenta, dar nu una care are nevoie sa fie salvata; dupa 11 ani de sechestru in temnitele maleficei regine, ea evadeaza si devine o luptatoare", spune acesta. Vanatorul va fi “un mercenar, care prinde fetele ce fug din regat din cauza reginei”.

In rolul Albei Ca Zapada o vom intalni pe Kristen Stewart, Chris Hemsworth va fi Vanatorul, iar Regina cea Rea va fi intruchipata de Charlize Theron.

Regia filmului este semnata de Rupert Sanders, pelicula urmand sa apara in SUA pe data de 1 iunie 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea