Filme

#filme noi #filme #shia labeouf #distributie film #the necessary death of charlie countryman

Shia LaBeouf, in 'The Necessary Death of Charlie Countryman'

Shia LaBeouf s-a razgandit si a acceptat sa joace rolul principal in filmul ' The Necessary Death of Charlie Countryman '.

Actorul a fost distribuit in pelicula in aprilie 2010, dar in februarie 2011 a fost inlocuit cu Zac Efron, din cauza ca avea agenda mult prea incarcata.

In ultimele 12 luni, Shia LaBeouf a reusit sa rezolve destul de multe angajamente profesionale, astfel ca a reintrat in carti pentru productia 'The Necessary Death of Charlie Countryman '.

Filmul, un thriller romantic, prezinta povestea lui Charlie Countryman, un tanar american care calatoreste in Ungaria, la Budapeste si se indragosteste de o unguroaica pe nume Gabi. Ce nu stie Charlie este ca frumoasa care i-a furat inima este dorita si de un mafiot violent, care nu ezita sa ucida pentru a o cuceri.

Charlie cade la mijloc. Pe de o parte se teme pentru viata sa, dar pe de alta parte este atat de indragostit, incat ar face orice pentru a ramane alaturi de femeia visurilor sale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea