Filme

#iron man 3 #shane black

Shane Black, in negocieri pentru a regiza Iron Man 3

shane black ar putea fi inlocuitorul lui Jon Favreau la carma lui Iron man 3. Potrivit informatiilor publicate de The Hollywood Reporter, scenaristul lui Lethal Weapon s-a intalnit cu cei de la Marvel pentru a discuta despre implicarea sa in acest proiect.

Momentan este propus doar pentru a regiza noul Iron Man, insa nu este exclus Black sa scrie si  scenariul acestei productii, daca va semna contractul.

Surse apropiate producatorilor filmului spun insa ca implicarea lui Shane Black in Iron Man 3 e departe de a fi o certitudine.

Scaunul de regizor al lui Iron Man 3 a ramas vacant dupa ce Jon Favreau, cel care a realizat primele doua parti, si-a anuntat despartirea de franciza in toamna anului trecut. Momentan,  el se ocupa de “ Magic Kingdom ”. 

Iron Man 3 urmeaza sa fie lansat pe 3 mai 2013, rolul principal urmand sa fie interpretat , la fel ca si in Iron Man si Iron Man 2, de Robert Downey Jr.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea