Filme

#seth rogen #comedie #the b team

Seth Rogen va produce comedia "The B Team"

Seth Rogen va juca in comedia The B Team care este realizata de studiourile de film Walt Disney Pictures . Mai mult, se pare ca actorul este si cel care va produce cel mai probabil filmul care se afla in stand-by de mai bine de trei ani, scrie NME.com

Filmul este bazat pe o idee a lui Derek Guiley si David Schneiderman, care au intentionat, inca din 2008, sa realizeze o parodie la The A Team (20th Century Fox), film realizat dupa celebrul serial de televiziune cu acelasi nume. Comedia care va fi produsa de Seth Rogen este construita in jurul unui scenariu in care un spion celebru este rapit, iar echipa sa "speciala" incearca sa-l salveze. Potrivit Variety, de productia The B Team se va mai ocupa si Ilan Breil (ca producator executiv). Seth Rogen a produs recent filmul 50/50 nominalizat la Globul de Aur si a fost producator executiv pentru filmele Superbad , Knocked Up sau The Green Hornet.

Sursa foto: seth-rogen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea