Filme

#serial #true blood #marile ecrane #film

Serialul True Blood ar putea ajunge pe marile ecrane

Serialul True Blood ar putea deveni urmatorul film cu vampiri care va ajunge pe marele ecran. HBO planuieste sa transforme seria de succes intr-un lungmetraj.

Cinema Blend afirma ca HBO intentioneaza sa inceapa productia filmului True Blood dupa urmatorul sezon al serialului, cel de-al 4-lea, care va fi lansat in vara lui 2011. Sunt sanse mari ca scaunul de regizor sa fie ocupat chiar de creatorul serialului, Alan Ball.

Daca vestea va fi confirmata si de producatorii HBO, True Blood va ficel de-al 2-lea serial produs de canalul american care este transformat in lungmetraj, dupa serialul Sex and the City.

True Blood a debutat la HBO in 2008 si a devenit repede un hit. Sezonul 3 al serialului tocmai s-a incheiat in SUA, dar va fi difuzat de HBO Romania din luna noiembrie.

Povestea seriei TV este bazata pe ciclul de carti The Southern Vampire Mysteries de Charlaine Harris si detaliaza viata vampirilor si oamenilor din oraselul Bon Temps, o locatie fictiva din Louisiana. Personajul principal este Sookie Stackhouse, o chelnerita cu puteri telepatice, care se indragosteste de vampirul Bill Compton.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea