Filme

#filme #seriale #dallas #serial tv #serial dallas

Serialul "Dallas" a revenit pe micile ecrane

Celebrul serial de televiziune "Dallas", care facea furori in perioada anilor '80, a revenit pe micile ecrane nord-americane, miercuri, 6 iunie, dupa o pauza de peste 20 de ani.

Postul de televiziune TNT este cel care a decis sa readuca la viata povestea personajelor din familia Ewing- J.R, Bobby, Sue Ellen si intrigile legate de afacerile din industria petrolului.

"Este cu adevarat o binecuvantare. A fost ceva aproape suprarealist atunci cand au anuntat revenirea noastra in acest serial. Am fost incantati", a declarat Linda Gray, interpreta lui Sue Ellen.

In afara actorilor din vechea generatie, producatorii au alaturat si nume din generatia tanara, astfel John Ross Ewing (fiul ambitios si pervers al lui J.R) este interpretat de Josh Henderson, iar Christopher ( fiul lui Bobby si al Pamelei) este jucat de Jesse Metcalfe.

"Dinsensiunilor dintre membrii din vechea generatie li se adauga de acum inainte reglarile de conturi ale personajelor din generatia tanara", se arata intr-un comunicat oferit de TNT.

Foto:tvmania.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea