Filme

#filme #seriale #serial tv #top filme #top seriale # seriale femei

Seriale pe care femeile le adora

Desi nu au fost gandite neaparat pentru un public tinta format din femei, sunt cateva seriale care au foarte mult succes in randul reprezentantele sexului frumos. Iata cateva dintre acestea.

Cashmere mafia

Cashmere Mafia prezinta povestea a patru femei de succes, care sunt prietene inca din vremea facultatii si care se intalnesc mereu pentru a-si cere sfaturi legate de cariera, familie, dar mai ales relatii.

Cele patru prietene, desi sunt diferite, obtin tot ce isi propun, prin mijloace mai mult sau mai putin ortodoze si nu se tem sa se ia la "tranta" cu barbatii care le inconjoara.

Nip Tuk

Desi in rolurile principale sunt doi barbati, chirurgi plasticieni, Nip Tuck si-a cucerit publicul feminin prin prezentarea unor cazuri fascinante si transmormari incredibile cu ajutorul operatiilor estetice.

Dincolo de cazurile din sala de operatie, actiunea se invarte in jurul vietilor personale celor doi chirurgi, care nu cauta niciodata buclucul, insa au parte de el din belsug.

Drop Dead Diva

Deb este tanara, foarte frumoasa si urmeaza sa se casatoreasca, insa in drum spre interviul pentru jobul mult dorit are un accident si moare. Ea ajunge in Rai, iar dintr-o greseala, spiritul sau ajunge din nou pe pamant, dar in trupul avocatei Jane Bingum. Desi Jane are foarte multi bani si se numara printre cei mai buni avocati din oras, are o problema care o nemultumeste pe Deb: este supraponderala si nu are deloc simt estetic. Pe parcursul filmului, Deb reuseste sa faca anumite schimbari in viata avocatei, dar si in viata ei.

Secret Diary of a Call Girl

Hannah/Belle termina facultate, insa isi da seama ca nu poate avea o slujba normala, asa ca se hotaraste sa se angajeze ca dama de companie si nu neaparat pentru bani, cat din placere.

Ceea ce este mai interesant este ca la baza serialului se afla blogul unei dame de companie, care se autointituleaza Belle de Jour.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea