Filme

#filme noi #filme #seriale #serial tv #wonder woman # seriale noi

Se pregateste un nou serial "Wonder Woman"

O noua serie TV "Wonder Woman" a primt unda verde sub titlul "Amazon" (titlul este propus de scenaristul si producatorul serialului "Sex and the City", Allan Heinberg) pentru a infatisa aventurile unei supereroine tinere si prietenoase.

Deocamdata, producatorii nu au furnizat niciun fel de amanunt in legatura cu numele actritei care va primi rolul principal.

Anul trecut, David E.Kelley a avut si el o incercare de a relansa pe ecran aventurile Dianei de Themyscira, aka Wonder Woman, insa s-a lovit de refuzul celor de la NBC. La baza acestui refuz au stat comentariile negative, costumul nepotrivit purtat de Adrianne Palicki ( actrita din rolul principal) si previzionarile considerate de slaba calitate.

In afara serialului "Amazon", studiourile de film americane mai pregatesc inca doua productii- "Act of Valor" (Relativity Media) si "The Good Sheperd" (Showtime).

Foto: stuffpoint.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea