Filme

#sarah jessica parker #sex+and+the+city #totul despre sex #sezon serial #episoade noi

Se pregateste sezonul 7 din Sex and the City

Planurile pentru filmarea unui nou lungmetraj inspirat din populara serie HBO "Sex and the City" au fost deocamdata abandonate. In schimb, publicatia Daily Mail relateaza ca "Sex and the City" ar putea avea un al saptelea sezon la HBO.

Primele sase sezoane "Sex and the City" au fost un adevarat succes. Nu acelasi lucru putem spune si cele doua adaptari pentru marele ecran, care, desi au avut incasari bune in box-office, au fost primite cu raceala de critici.

Tabloidul britanic mai spune ca Sarah Jessica Parker , interpreta simpaticei Carrie Bradshaw, va produce cel de-al saptelea sezon "Sex and the City", dar ca "Darren Star – omul care a creat serialul de succes – va avea parte de ultimul cuvant . Toata lumea e de acord ca noi episoade din serial sunt singura solutie de a continua franciza".

Deocamdata, nu stie cu exactitate daca in noua serie vor aparea Kim Cattral , Kristin Davis si Cyntia Nixon, actritele care le interpreteaza pe Samantha, Charlotte si Miranda, prietenele lui Carrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea