Filme

#filme noi #filme #premiera film #safe house #safe house 2

Se pregateste "Safe House 2"

Partea a doua a thriller-ului "Safe House" a intrat deja in faza de dezvoltare, potrivit informatiilor publicate de The Hollywood Reporter.

Studiourile Universal Pictures au inceput sa lucreze la "Safe House 2" si l-au angajat deja David Guggenheim, scenaristul primei parti.

In primul "Safe House", a carui premiera a avut loc in luna februarie a acestui an, Denzel Washington interpreta rolul lui Tobin Frost, un fost agent CIA care vinde informatii diferitelor servicii secrete. El va ajunge sa fie captiv intr-o ascunzatoare CIA din Cape Town, Africa de Sud, sub atenta supraveghere a lui Matt Weston (Ryan Reynolds).

Deocamdata nu se stie cu exactitate daca actiunea noului "Safe House" se va petrece inainte sau dupa cea din primul film. Indiferent de felul in care va arata scenariu, Ryan Reynolds are sanse foarte mari sa revina in rolul agentului Matt Weston.

Foto: The Hollywood Reporter

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea