Filme

#filme noi #filme #colin firth #king`s speech 2 # king`s speech

Se pregateste "King's Speech 2"

Colin Firth si-a dat acceptul pentru participarea la realizarea continuarii dramei "The King's Speech". Potrivit publicatiei britanice The Sun, Firth a semnat deja contractul care ii asigura rolul principal in "The King's Speech 2".

De data aceasta, actiunea se va desfasura in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Spre deosebire de prima parte, in care accentul s-a pus pe problemele de vorbire cu care se confrunta regele George al VI-lea, in noul "King's Speech" vom afla mai multe despre diferentele de mentalitate dintre familia regala si cea a logopedului Lionel Logue.

"Filmul se afla inca in stadiul de proiect, dar echipa abia asteapta sa inceapa filmarile", a declarat o sursa apropiata producatorilor filmului.

Din distributia lui "The King's Speech 2" nu vor lipsi Helena Bonham Carter si Geoffrey Rush. Pelicula va fi regizata de Tom Hooper.

"The King's Speech" a castigat la gala Oscar din 2011 nu mai putin de patru premii: "Best Picture", "Best Actor", "Best Original Screenplay", "Best Director".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea