Filme

#film #anne hathaway #dark knight rises # scene film

Scene-cheie din filmul "Dark Knight Rises", date publicitatii

Publicatia Los Angeles Times a dat publicitatii o scena dedicata personajului Catwoman din filmul " Dark Knight Rises ". Articolul se concentreaza asupra portretului femeii-pisica, rol interpretat de actrita Anne Hathaway.

Personajul a mai fost interpretat in trecut de catre Michelle Pfeiffer si Eartha Kitt. "Ceea ce a fost inainte nu limiteaza si nici macar nu afecteaza noua versiune" a spus actrita. "Nu ma afecteaza deoarece fiecare Catwoman - si este valabil si pentru benzi desenate - este definita de contextul orasului Gotham City, creat in jurul ei" a mai declarat Anne Hathaway.

Hathaway a mai spus ca noul scenariu este unul de impact. Acesta este bazat pe o povestire de Nolan si David S. Goyer si realizat de fratele acestuia, Jonathan Nolan.

"Gotham City este un oras plin de gratie. Uitandu-te la felul in care Heath joaca rolul lui Joker si vezi o adevarata nebunie, insa este acolo si multa gratie" a mai spus actrita. "Mult din felul in care se misca si interactioneaza cu oamenii este influentat de modul in care ea percepe lumea. Chris ne-a dat fiecaruia o perspectiva atat de complexa, bine definita si sofisticata, incat este vorba pur si simplu de a-ti face temele si a intra in pielea personajului", a mai spus aceasta.

Sursa foto: g4tv.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea