Filme

#filme noi #filme #scarlett johansson #distributie film #can a song save your life

Scarlett Johansson a renuntat la "Can A Song Save Your Life". Afla cine a inlocuit-o!

Desi Scarlett Johansson si Mark Rufallo au fost distribuiti in musical-ul "Can A Song Save Your Life", intr-un moment anterior obtinerii succesului cu "The Avengers", actorii s-au retras din aceasta productie.

Confirmarea acestei decizii a venit, deocamdata, doar pentru Scarlett Johansson, careia i-a si fost gasita o inlocuitoare, in persoana actritei Keira Knigthley.

Filmul, regizat de John Carney prezinta povestea unei tinere cantarete, dornica de afirmare, care se muta la New York si este parasita in scurta vreme de iubit. Aceasta incepe sa cante prin baruri, iar la un moment dat, un producator este cucerit de talentul ei.

Rolul cantaretei i-a fost redistribuit lui Knightley, in vreme ce pentru rolul producatorului nu este sigura participarea lui Mark Ruffalo.

O alta vedeta care si-a anuntat prezenta in aceasta productie este Haille Steinfeld ("True Grit"), care a obtinut rolul fiicei producatorului muzical.

Foto : topnews.in

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea