Filme

#filme noi #filme #sandra bullock #distributie film #paul feig

Sandra Bullock, rol intr-un film al lui Paul Feig

Regizorul Paul Feig, care s-a bucurat de aprecierile unanime ale criticilor datorita peliculei "Bridesmaides" ("catalogata un 'The Hangover' la genul feminin) a decis sa inceapa pregatirile pentru un nou film politist.

In planul central al acestui proiect se vor afla tot niste personaje feminine si, potrivit presei internationale, este vorba despre Sandra Bullock si Melissa McCarthy.

Cele doua vedete vor primi rolurile a doua politiste cy grade diferite. Astfel, Sandra Bullock va fi o agenta FBI, in vreme ce McCarthy are rolul unei politiste din Boston. Fortate de imprejurari, cele doua personaje sunt nevoite sa lucreze impreuna, pentru a aduce dupa gratii un raufacator rus.

Regizorul Paul Feig a mai lucrat cu actrita Melissa McCarthy la "Bridesmaides", iar vedeta chiar s-a ales cu o nominalizare la Oscar pentru un rol secundar in aceasta pelicula.

Foto : ladygaga-79.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea