Filme

#samuel l jackson #filme noi #filme #robocop #distributie film

Samuel L. Jackson, distribuit in "RoboCop"

Actorul Samuel L. Jackson va face parte din echipa noului film "RoboCop", refacut dupa pelicula din 1987. Studiourile MGM si Sony au fost cele care au decis sa refaca proiectul clasic de acum 25 de ani.

Noua versiune "RoboCop" va fi regizata de Jose Padilha, iar rolul principal i-a revenit lui Joel Kinnaman (The Killing). In rolul omului de stiinta, care a contribuit la transformarea lui The Killing, il regasim pe Gary Oldman, in vreme ce Samuel L. Jackson va intra in pielea unui mogul media.

Chiar daca a fost anuntata o reinventare totala a productiei lui Paul Verhoven, potrivit declaratiilor lui Kinnaman, se vor pastra multe elemente ale originalului, iar filmul se va axa mai mult pe partea umana a personajului.

Filmarile pentru noul proiect cinematografic vor debuta in septembrie la Toronto, Canada, iar lansarea oficiala a fost stabilita pentru vara lui 2013.

Foto: usmagazine.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea