Filme

#filme noi #filme #salma hayek #distributie film #americano

Salma Hayek, rolul unei dansatoare in pelicula "Americano"

Fanii actritei Salma Hayek o pot revedea pe aceasta intr-un rol inedit, cel al unei dansatoare dintr-un bar din Tijuana, Mexic, intr-un film de debut al francezului Mathieu Demy.

Pelicula, aflata in prezent in post-productie se intituleaza "Americano", iar filmarile au avut loc la Paris si Tijuana.

In afara de numele Salmei Hayek, pe lista actorilor distribuiti in aceasta pelicula se regaseste si cel al lui Carlos Bardem (fratele lui Javier Bardem) si Geraldine Chaplin (fiica lui Charlie Chaplin).

Pelicula este scrisa si regizata de Mathieu Demy, cel care are si rolul principal.

Actrita Salma Hayek, in varsta de 45 de ani filmeaza in prezent pentru comedia "Grown Ups 2", alaturi de Adam Sandler si Taylor Lautner.

Vedeta, una din cele mai exotice frumuseti de la Hollywood a fost nominalizata la Oscar pentru rolul pictoritei mexicane Frida Kahlo, din "Frida" (2002). Totodata, Salma Hayek este producatorul executiv al serialului american "Betty cea urata din New York".

Foto: okaziiromania.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea