Filme

#the twilight saga: breaking dawn #filme noi #twilight #filme #saga amurg #box office #incasari film #premiera film

Saga Amurg: Zori de zi - Partea 1 - o premiera spectaculoasa si rezultate de box-office pe masura

Sute de fani au fost prezenti la premiera de gala a filmului "Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1", de la CinemaPRO, unde alaturi de vedete si sosiile celebrilor Edward si Bella, au sarbatorit nunta anului, prevestind parca succesul fenomenal pe care avea sa-l inregistreze filmul in weekend-ul de lansare, cand a fost vizionat de peste 80.000 de spectatori.

Andreea si Cabral Ibaka, membrii trupei LA-LA BAND, prezentatorii emisiunii "Povestiri adevarate" de la televiziunea AcasaTV - Dan Cruceru si Ioana Maria Moldovan -, Mihai Gruia (Akcent), Mircea Solcanu, Majda, Lora si au asteptat cu nerabdare continuarea povestii de dragoste dintre Bella si Edward, sarbatorind premiera celui de-al patrulea film al sagai alaturi de versiunile romanesti ale celebrilor actori Kristen Stewart si Robert Pattinson.

Pentru spectatorii din Romania, Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1 s-a dovedit a fi cel mai de succes film al seriei, productia fiind vizionata in weekendul de lansare de 80.665 iubitori de film, rezultat care situeaza Zori de zi – Partea 1 pe locul secund in topul celor mai performante filme in weekendul de premiera, dupa Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi.

Bazat pe romanul omonim scris de Stephenie Meyers, Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1 este penultimul film al fenomenalei productii, realizat sub bagheta reputatului Bill Condon, regizor laureat al Premiilor Oscar pentru scenariul filmului Gods and Monsters.

In partea a patra a povestii de dragoste care a cucerit inimile tinerilor din lumea intreaga, Kristen Stewart si Robert Pattinson pot fi admirati in cele mai romantice ipostaze de pana acum, lucru care nu le-a venit deloc usor pe parcursul filmarilor: "Nunta Bellei cu Edward a fost cea mai bine pazita scena din intreaga productie. Am avut parte de Serviciile Secrete ale stilistilor si toata echipa era innebunita de conditiile lor draconice, nu avea nimeni voie pe platou cu un telefon mobil. Si toti erau speriati la gandul ca poate ajunge vreo imagine pe Internet. In cea mai mare parte a timpului am stat acoperita cu o pelerina a personajelor Volturi", a declarat Kristen Stewart intr-un interviu.

In mod suprinzator, pentru Robert Pattinson, cel mai dificil moment a venit atunci cand actorul a trebuit sa renunte la tricou: "Am fost foarte stresat cand a trebuit sa imi dau jos tricoul. In toate cartile seriei se pune mult accent pe aspectul fizic al lui Edward, lucru care nu m-a afectat pana in acest moment, pentru ca am reusit sa-l evit. Insa in ' Saga Amurg : Zori de zi - Partea 1' n-am mai avut incotro, nu puteam sa filmez o scena in mare complet imbracat."

Filmul Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema , Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City ( , Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex ( , Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Bucuresti, Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj) si Cinema Premiera (Ploiesti).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea