Filme

Sacha Baron Cohen va fi Freddie Mercury intr-un film despre formatia Queen

Sacha Baron Cohen il va interpret ape legendarul muzician Freddie Mercury intr-un film despre povestea formatiei Queen , anunta Deadline .com.

Scenariul filmului va fi semnat de Peter Morgan , castigator al premiului BAFTA si nominalizat la Oscar pentru scenariile dramelor The Queen si Frost/Nixon. Noul film va fi produs de GK Films, iar fostii membrii ai formatiei Queen, Brian May, Roger Taylor si John Deacon, se vor implica in productie prin intermediul companiei lor Queen Films.

“Queen este una dintre cele mai importante formatii rock ale tuturor timpurilor si un brand muzical in sine. Freddie Mercury a fost un artist incredibil, iar cu Sacha in rolul principal si cu scenariul lui Peter si sprijinul celor de la Queen, avem combinatia perfecta pentru a spune adevarata poveste din spatele succesului lor”, a spus unul din producatorii filmului.

Potrivit Deadline, filmul se va concentra pe primii ani de activitate ai formatiei si va include prestatia lor de la Stadionul Wembley din cadrul concertului de caritate Live Aid din 1985. Filmarile vor avea loc anul viitor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea