Filme

#filme noi #django unchained #filme #sacha baron cohen #distributie film # kurt russell

Sacha Baron Cohen si Kurt Russell parasesc distributia westernului “Django Unchained”

Kurt Russell si Sacha Baron Cohen nu vor mai juca in westernul "Django Unchained", viitorul film al lui Quentin Tarantino.

Stirea privind plecarea lui Russell a aparut pe contul de Twitter al unui editor al publicatiei Variety. Kurt Russell trebuia sa interpreteze rolul lui Ace Woody, un antrenor nemilos care ii obliga pe sclavi sa se bata intre ei. Initial, rolul i-a fost destinat lui Kevin Costner, insa acesta a renuntat din cauza orarului sau incarcat.

Pe de alta parte, Sacha Baron Cohen a anuntat in timpul emisiunii "Howard Stern Show" ca isi anuleaza aparitia cameo din "Django Unchained" din cauza turneului de promovare a noului sau film, "The Dictator", pelicula care va rula si in Romania incepand cu 18 mai.

"Django Unchainded" este inspirat dupa un western regizat in anii '60 de Sergio Corbucci. Pelicula va avea premiera pe 25 decembrie 2012 in SUA, respectiv 18 ianuarie 2013 in Marea Britanie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea