Filme

#the hangover 3 #comedie #scenarist #craig mazin

S-a gasit scenarist pentru "Marea Mahmureala 3"

"The Hangover Part 3/ Marea Mahmureala 3" are deja un scenarist, in persoana lui Craig Mazin, cel care a scris in 2003 " Scary Movie 3 " si in 2006 "Scary Movie 4". Tot el a fost co-scenarist la “The Hangover Part 2”.

Dupa cum am anuntat zilele trecute, " The Hangover 3 " va fi ultimul film al seriei.

Actrita Jamie Chung, care interpreteaza rolul logodnicei lui Stu, este de parere ca orasul Amsterdam ar fi cel mai potrivit pentru a continua aventura: "Daca te gandesti la cele mai excentrice locuri, cele mai frumoase si cele mai distractive, pe langa Las Vega si Bangkok, trebuie sa fie si Amsterdam."

Parerea este impartasita si de alti doi actori ce apar in “The Hangover”, Justin Bartha si zach galifianakis.  "In Amsterdam , ai parte de cu totul alta mahmureala. Cred ca il vom gasi deja acolo pe Galifianakis" a declarat Justin Bartha.

Intre timp, pe marile ecrane si-a facut aparitie The Hangover  Part 2, care reusit sa stranga la nivel mondial peste 205 milioane de dolari, in primele cinci zile de la lansare. Filmul urmeaza sa ruleze si in Romania incepand cu data de 3 iunie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea