Filme

#filme noi #filme #film romanesc #premiera film #s-a furat mireasa

"S-a furat mireasa", din 11 mai in cinematografe

11 mai este ziua in care va avea premiera filmului "S-a furat mireasa". Productia este o comedie produsa de Alma Sarbu si regizata de Jesus Del Cerro si Catalina Grama (Jojo).

Filmul a fost realizat in numai 19 zile si a fost filmat, in mare parte la studiourile Media Pro din Buftea, dar si in diferite zone ale capitalei.

"S-a furat mireasa" este o productie care aduce in prim-plan obiceiurile romanesti si care incearca sa le puna pe toate acestea intr-o lumina comica.

Filmul o are in rolul principal pe Nina (Jojo), o somera care a fost Miss Barlad si care este satula si exasperata de viata pe care o are alaturi de sotul sau, politistul Cornel (Constantin Dita). Nina se hotaraste sa o fure pe Marinela, mireasa de la o nunta de interlopi. Scopul acestui pas? O cerere de rascumparare care ii poate asigura "hoatei" o viata mai buna.

Planurile Ninei sunt date peste cap in momentul in care mireasa refuza sa se intoarca la nunta pentru ca nu il suporta pe viitorul sau sot, Jan (Sergiu Costache). Acest refuz pare sa fie intetit de faptul ca mireasa a fost obligata de catre tatal sau sa se casatoreasca cu acest tip grosolan si ignorant.

Lungmetrajul "S-a furat mireasa" a avut parte si de un decor mai putin obisnuit. Este vorba, mai exact, despre cimitirul Bellu. Se pare ca echipa de filmare s-a amuzat terbil in timpul filmarilor din cimitir, mai ales ca acestea au avut loc noaptea.

Jojo a povestit ca filmarile din cimitir (din groapa, mai exact) au durat pana dimineata, la ora 8.00. Se pare ca Jojo si Sergiu Costache au stat timp de 4 ore in groapa, timp in care echipa de filmare se amuza copios.





Filmul va fi difuzat, incepand cu 11 mai, in urmatoarele cinematografe:

CinemaPRO
Hollywood Multiplex
Movieplex
The Light Cinema
Grand Cinema Digiplex
Lotus (Oradea)
Odeon Cineplex (Cluj)
Cityplex (Constanta si Brasov)
Cinema City (Cotroceni)
Cortina (Oradea)
"Florin Piersic" (Cluj)
Patria (Craiova)
Premiera (Ploiesti)
Cinema "Eugen Ionescu"(Slatina)
Cinema Grand Mall (Satu-Mare)
Glendale (Bucuresti).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea